Via een veilige versleutelde verbinding (https://), kunt u zonder registratie anoniem uw misstand hier melden.
+1 stem
door
Palladium, een sluipmoordenaar.
Palladium is een metaallegering die door de tandartsen wordt gebruikt in kronen, kroonstiften en bruggen. Het is vergelijkbaar met het beruchte amalgaam(kwik) in de vullingen van tanden en kiezen. Palladium tast de stofwisseling aan en hierdoor ontstaan veel onverklaarbare lichamelijke problemen. Palladium wordt nog steeds door Nederlandse tandartsen gebruikt. Vooral als Palladium in het bovengebit is gebruikt in kronen en kroonstiften en er daarna een zenuwbehandeling door die kronen heeft plaatsgevonden bestaat de kans op metaalallergie- en vergiftiging!
Kijk op internet Palladium tandarts-------- en op website www.gumor.com/palladium
Verkoudheidsklachten kunnen dus door de tandartsingrepen veroorzaakt. Dit verteld uw tandarts u niet. Hij laat zijn fout opzettelijk zitten en meld dit ook niet aan u. Het heeft dramatische gevolgen voor uw gezondheid en prive-leven. Uw huisarts, de kaakchirurgen de kno-artsen, Acta en Overheid spelen het criminele spelletje van ontkennen mee. Deel op Facebook

Jouw antwoord

Je weer te geven naam (optioneel):
Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.
Anti-spam verificatie:
Om deze controle in de toekomst te vermijden, log in of registreer.

1 Antwoord

0 stemmen
door
Helaas ben ik ook een slachtoffer van palladium. Geen hond die erover begon.
Klokkenluider.org, de plek om anoniem en veilig misstanden te melden. Nadat bekend werd dat meldingen van klokkenluiders in de prullenbak verdwenen, heb ik besloten een platform aan te bieden waar iedereen anoniem en veilig misstanden aan de kaak kan stellen. Geen registratie nodig!

Deze site maakt gebruik van een SSL certificaat waardoor uw verbinding versleuteld en veilig is! https-padlock

Categorieën

...